PAM 2015-2019

Pla d'Actuació Municipal de Vilanova i la Geltrú

Promoure els valors de la responsabilitat social, l'ètica i el govern obert

Objectiu 4. 1. 3 - Integrar la dimensió ètica, la Responsabilitat Social i el Govern Obert en tots els àmbits de funcionament de l'Ajuntament
Actualització: 04/12/2018

Acció 4. 1. 3. 2 - Incorporar el sector empresarial en el desenvolupament dels projectes socials del municipi.
Responsable polític
Albà Pujol, Blanca

Responsable tècnic
Rovira Borrell, Marta

Anotacions de seguiment

Data: 04/12/2018
Estat: 70%
Comentari: La vinculació d'empreses, comerços i professionals és una realitat en els diversos projectes socials de la regidoria.Un exemple n'és l'economat de VNG que conta amb la col·laboració de 55 entitats i empreses col·laboradores. També el projecte prelaboral que mitjançant l'ADEG facilita el contacte d'usuaris que busquen feina amb empreses en el marc del projecte "3 minuts una oportunitat".
Altres col·laboracions; tres serveis més (Rober, Cafè Caliu i Espai sopem) reben col·laboracions de diferents empreses.

La Mesa d’entitats en el seu conjunt també és receptora d’aliances externes i d’empreses que col.laboren ja sigui amb el conjunt de projectes o amb algun projecte de manera particular.
Projecte reaprofitament de menjar: tenim 5 escoles del municipi adherides al projecte i 3 escoles de fora del municipi que col.laboren amb els excedents del menjador escolar aportant plats cuinats a l'Economat social.


Data: 16/06/2017
Estat: 0%
Comentari: La vinculació d'empreses, comerços i professionals és una realitat en els diversos projectes socials de la regidoria.Un exemple n'és l'economat de VNG que conta amb la col·laboració de 49 empreses.També el projecte prelaboral que mitjançant l'ADEG facilita el contacte d'usuaris que busquen feina amb empreses en el marc del projecte "3 minuts una oportunitat".

Comentaris ciutadania

1 valoracions  (1/0)
Afegeix el teu comentari

Nom
Correu electrònic

Comentari

Normes de participació i condicions d'ús
L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú no es fa responsable del contingut dels comentaris i es reserva el dret de retirar o eliminar-ne qualsevol que no respecti les altres opinions, que utilitzi un llenguatge ofensiu, difamatori, racista, violent o que atempti contra la dignitat de les persones o la legalitat vigent.IP: 54.146.98.143
Introdueix el codi del captcha

(Només es visualitzarà el teu nom, la data i el comentari)